torstai 22. helmikuuta 2018

50 Asiaa - Osa 3


2 kommenttia:

 1. Hahaa, mäkin vasta muistin et oonhan mä aina ollu kiinnostunu sarjiksista, kun piirsin myös Hopeanuolityylistä-fanisarjakuvaa. :"D Ihan mahtavaa.

  Mut siis hyvä pointti toi rutiinihomma. Moni suosittu(kin) nettisarjishan päivittyy aina tiettyinä päivinä. Omaan rutiiniin se ei oikein vielä asetu koska ahdistuisin deadlineistä. Mua kyllä lämmittää yhä nähdä varsinkin se, et Suomessa on tyyppejä jotka yhä päivittää nettisarjakuvia. Mie kasvoin niiden kanssa ja yhä haluaisin tehdä sitä samaa, mut pitäisi keksiä pitkäaikainen kiinnostuksenkohde ja koherentti juoni - mikä btw mun mielestä on hyvä keksiä ennen sarjiksen aloitusta, koska sen ympärille toki voi improvisoida, mut moni nettisarjis tuntuu kaatuvan siihen ettei juoni oikein pääse etenemään ja tekijältä loppuu ideat. Mut joo. Tykkäsin tästä päivityksestä! Pitää tsekata siun sarjis koska en ole törmännyt aiemmin. c: Ja hei vielä komppaan, et kommentit on parasta antia, niitä kannattaa aina jättää tekijöille.

  Jatka ihmeessä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se miun Lili sarjis ei ollu loppuun kirjoitettu kunnolla. Ja sen huomaa miten tarina pomppii.... Mut opin siitä ja mun nykyinen "Between Kings&Queens" on täysin käsikirjoitettu valmiiksi! Paljon helpompi edetä ja tiputtaa vihjeitä tulevasta kun suunnitelma on selvä.
   Kiitos paljon kommentista btw! <33

   Poista